flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітання голови Тернопільського апеляційного суду Богдана Гірського з Днем захисника України.

12 жовтня 2018, 14:36

Шановні колеги! Дорогі співвітчизники!

Прийміть найщиріші вітання з Днем захисника України!

14 жовтня – одна із найважливіших дат для нашої держави. У день Покрови Пресвятої Богородиці, у День українського козацтва вшановуємо Всіх, хто причетний до почесного і високого звання “Захисник України”.

Поєднання цих святкувань - це  символічний зв'язок  поколінь  від славетної козацької доби до сучасності. Цього дня ми віддаємо шану героїчним сторінкам історії України, подвигу всіх захисників, які боронили нашу Батьківщину, віддавали своє життя за її свободу та незалежність, які боролись і боряться  за право бути вільними  людьми та  господарями на  своїй землі. Це свято пам'яті про наших гордих предків, свято вшанування козацької мужності та звитяги, свято вдячності всім ветеранам війни, які воювали за свою землю. І, нарешті, це день усіх героїв сьогодення, які хоробро боронять кордони України.

Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави.

З нагоди свята вітаю усіх, хто носить високе звання захисника України, та бажаю незламної волі та мужності, надійного тилу, міцного здоров’я та мирного й щасливого майбутнього кожному з нас, нашим рідним, усій Україні.

Нехай єднає нас незгасне світло віри і допомагає високе покровительство

Пресвятої Богородиці!

 З повагою, голова Тернопільського апеляційного суду –
Богдан ГІРСЬКИЙ