flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Уточнення попередньої публікації

01 лютого 2019, 16:11

30 січня 2019 року на офіційному сайті Тернопільського апеляційного суду оприлюднено інформацію під заголовком “Колегія відмовила колишньому судді Ігорю Зваричу в умовно-достроковому звільненні від відбуття додаткового покарання”. З цього приводу зазначаємо, що даний заголовок не в повній мірі відповідає точному змісту ухваленого колегією судового рішення

Предметом розгляду в даному провадженні було не звернення самого засудженого, а подання представника відповідного органу пробації про умовно-дострокове звільнення від подальшого відбування додаткового покарання засудженим Зваричем І.С., яке було задоволено ухвалою Галицького районного суду м. Львова від 11 липня 2018 року.

Тернопільським апеляційним судом 23 січня 2019 року розглянуто апеляційну скаргу прокурора на вказану ухвалу суду першої інстанції, яку скасовано та прийнято нове рішення, зміст якого розкрито в тексті публікації 30 січня 2019 року.

При цьому, було використано фото із загальнодоступних інтернет ресурсів, яке не стосується безпосередньо даного судового розгляду в Тернопільському апеляційному суді.

 

Прес-служба Тернопільського апеляційного суду