flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Керівник апарату привітав працівників Тернопільського апеляційного суду з професійним святом

10 жовтня 2019, 12:09

 8 жовтня 2019 року в Тернопільському апеляційному суді відбулись урочистості з нагоди Дня юриста.

Відкривав зібрання керівник апарату Тернопільського апеляційного суду І. З. Буць.

 

День юриста — це свято тих, хто вносить свій безпосередній і посильний внесок у правову розбудову нашої незалежної держави. Бути юристом — почесна і відповідальна місія. Ваш вибір професії — це вибір шляху справедливості, відданості, цілеспрямованості, — зазначив Ігор Зіновійович. — У наш час юридичний фундамент необхідний у будь-якій сфері життя. Саме від Вас, шановні правники, залежить чітке і бездоганне виконання законів, захист інтересів держави, прав і свобод людини, підвищення правової культури громадян”.

З нагоди свята за сумлінну працю та відданість професії кращим працівникам апарату суду керівник апарату вручив почесні відзнаки — Ради суддів України та Державної судової адміністрації.

 

                                  

                                                             

На завершення Ігор Зіновійович щиро подякував працівникам апарату суду за відданість обраній професії та побажав колегам — юристам професійних успіхів і нових досягнень, зважених рішень й витримки у складних ситуаціях, особистого щастя, міцного здоров'я і родинного добробуту та нових здобутків у професійній діяльності.

 

             Прес-служба Тернопільського апеляційного суду